leef-woon-geniet

Zwaansprengweg 7B Apeldoorn

Het geheel is keurig onderhouden en recent voorzien van een grote veranda van 33 m2 met twee lichtkoepels en grote terrastegels. De tuin rond om de woning is volledig bestraat. Aan de linkerzijde van de woning zijn op het eigen terrein autoparkeerplaatsen aanwezig. De voorzijde is afgerasterd met een houten hek met een looppoort.

De tuin rond om de woning is volledig bestraat. Aan de linkerzijde van de woning zijn op het eigen terrein autoparkeerplaatsen aanwezig. De voorzijde is afgerasterd met een houten hek met een looppoort. Hierachter zijn drie borders aangelegd met bomen en twee grote buxus borders gevuld met sneeuwbalstruiken.

Luxe vrijstaand woonhuis met veranda, bijgebouw en autoparkeerplaatsen. Gelegen aan het einde van de Zwaansprengweg grenzend aan de oever van het Apeldoorns kanaal Zuid. Het bestemmingsplan is dienstwoning voor kermisexploitatiebedrijven.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Zwaansprengweg 7B

Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Luxe vrijstaand woonhuis met veranda, bijgebouw en autoparkeerplaatsen. Gelegen aan het einde van de Zwaansprengweg grenzend aan de oever van het Apeldoorns kanaal Zuid. Het bestemmingsplan voor deze locatie in Kayersmolen is dienstwoning voor kermisexploitatiebedrijven. De woning is in 2002 gebouwd op een perceel van 390 m2, als een hoogwaardige uitgevoerde houtskeletbouw woning met traditionele fundering en gemetselde gevels. Het geheel is keurig onderhouden en recent voorzien van een grote veranda van 33 m2 met twee lichtkoepels en grote terrastegels. De tuin rond om de woning is volledig bestraat. Aan de linkerzijde van de woning zijn op het eigen terrein autoparkeerplaatsen aanwezig. De voorzijde is afgerasterd met een houten hek met een looppoort. Hierachter zijn drie borders aangelegd met bomen en twee grote buxus borders gevuld met sneeuwbalstruiken

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.