leef-woon-geniet

Zomeroord 32 Beekbergen

De prachtige bostuin rondom de woning in een Ibiza-achtige sfeer is onderhoudsvriendelijk en in stijl aangelegd met grind, grassen, ondiepe beddingpartijen, talud en grote struiken- en plantenborders die op natuurlijk wijze worden omrand door grote naald- en loofbomen. De royale afmetingen van de terrassen biedt de mogelijkheid om tot laat in de avond gezellig buiten te koken en te eten met vrienden en familie.

Met 395 m2 leefruimte en een inhoud van 1.670 m3 biedt deze comfortabele villa een tal van gebruiksmogelijkheden. Door de combinatie van privacy, rust en ruimte valt hier optimaal te genieten van stijlvol ‘buiten wonen’ zonder afgezonderd te zijn en met een goede bereikbaarheid.

modern en luxe uitgevoerde villa met een aangebouwde oranjerie, kantoorruimte met eigen entree en een garage, vrijstaande carport met berging en een in 2019 aangelegde besloten tuin. De villa biedt een riante living van 145 m2 met een exclusieve woonkeuken, muziekkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Zomeroord 32

Vraagprijs € 1.375.000,- k.k.

Aan de rand van Beekbergen in een exclusieve villawijk gelegen modern en luxe uitgevoerde villa met een aangebouwde oranjerie, kantoorruimte en een garage, vrijstaande carport met berging en een in 2019 aangelegde besloten tuin in Ibiza sfeer. De woning heeft een riante loftachtige living van 145 m2 met oranjerie en een exclusieve woonkeuken, muziekkamer, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een grote zolderverdieping. De aangebouwde kantoorruimte met pantry is in 2014 verbouwd en heeft een eigen entree met een hal naar de sanitaire voorziening, de garage en de verdieping met 3 vertrekken en de 2e badkamer. Ideaal voor een professioneel kantoor of praktijk aan huis, maar ook voor Bed and Breakfast of inwoning. Met 395 m2 leefruimte en een inhoud van 1.670 m3 biedt dit comfortabele woonhuis een tal van gebruiksmogelijkheden. Door de combinatie van privacy, rust en ruimte valt hier optimaal te genieten van stijlvol ‘buiten wonen’ zonder afgezonderd te zijn en met een goede bereikbaarheid.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.