leef-woon-geniet

Weikamperweg 99 Hoenderloo

Het geheel is prachtig vrij gelegen op een omheind bosperceel van 4.826 m2 met een op afstand bedienbare dubbele toegangspoort. Het verwarmde buitenzwembad is 10 x 5 meter en 1.50 m diep. Dit aquablauwe bad heeft een romeinse trap met 5 treden om het zwembad in te lopen en is uitgevoerd met tegenstroom door jetstream en verlichting

Het landhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1955, in een Engelse cottage stijl. In 2006 is de woning fors uitgebouwd en gemoderniseerd onder architectuur van BNA-architectenbureau Heuvelink, waarbij een zeer hoogwaardig comfort en de levensloopbestendigheid de maatstaf zijn geweest.

Exclusief en stijlvol landhuis met luxe zwembad, royale leefruimtes, vier slaapkamers, drie luxe badkamers, kantoor- en een loungeruimte. Aan de woning grenst de dubbele carport, garage, berging en een verwarmde werkruimte.

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Hoenderloo

Weikamperweg 99

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k.

Exclusief en stijlvol landhuis met luxe zwembad, royale leefruimtes, vier slaapkamers, drie luxe badkamers, kantoor- en een loungeruimte. Aan de woning grenst de dubbele carport, garage, berging en een verwarmde werkruimte. Het geheel is prachtig vrij gelegen op een omheind bosperceel van 4.826 m2 met een op afstand bedienbare dubbele toegangspoort. Het landhuis biedt multifunctionele gebruiksmogelijkheden en wordt omgeven door de idyllische en bosrijke woonomgeving van Hoenderloo, gemeente Apeldoorn. Het landhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1955, in een Engelse cottage stijl. In 2006 is de woning fors uitgebouwd en gemoderniseerd onder architectuur van BNA-architectenbureau Heuvelink, waarbij een zeer hoogwaardig comfort en de levensloopbestendigheid de maatstaf zijn geweest.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.