leef-woon-geniet

Vossenbroekweg 9 Epe

Gebouwd in 2015 waarbij de toegepaste bouwmaterialen en afwerking met zorg zijn uitgekozen. Uniek in karakter, tijdloos in uitstraling en met multifunctionele mogelijkheden voor gebruik en bewoning.

De woning is ingedeeld met een grote living, royale keuken, (slaap)kamer met badkamer op de begane grond en op de verdieping drie slaapkamers en een tweede badkamer. De 2e etage is een grote bergzolder.

Modern landhuis met veranda en een aangebouwde garage van 193 m2, gesitueerd op een omrasterd perceel van 15.835 m2.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Epe

Vossenbroekweg 9

Vraagprijs € 1.300.000,- k.k.

Aan de rand van Epe slingert de doodlopende Vossenbroekweg tussen de bomen en het natuurgebied door. Dan ontluikt aan de linkerzijde ineens het moderne landhuis met aangebouwde grote garage, gesitueerd op een omrasterd perceel van 15.835 m2. Gebouwd in 2015 waarbij de toegepaste bouwmaterialen en afwerking met zorg zijn uitgekozen. Uniek in karakter, tijdloos in uitstraling en met multifunctionele mogelijkheden voor gebruik en bewoning. De woning is op de begane grond ingedeeld met een royale keuken, gezellige woonkamer, grote (slaap)kamer met badkamer, bijkeuken met doorloop naar de garage en de veranda. De verdieping heeft drie slaapkamers en een tweede badkamer en op de tweede etage een bergzolder met royale stahoogte. De aangebouwde garage is 193 m2 groot en heeft vier elektrisch bedienbare toegangsdeuren. Door de hoge nok is deze ruimte multifunctioneel te gebruiken. Na verbouw kan dit bijvoorbeeld een volledig zelfstandig Bed and Breakfast worden of dienen voor inwoning van tieners en/of ouders. Maar ook bijvoorbeeld een atelier, werkplaats of paardenstallen zijn prima inpasbaar.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.