leef-woon-geniet

Viltmakersdonk 104 Apeldoorn

De woning staat op een perceel van 211 m2 en is oorspronkelijk gebouwd in 1976 en inmiddels volledig gemoderniseerd en extra geïsoleerd. Zo zijn onder meer de kozijnen van de verdieping en de voordeur vervangen door kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Is een moderne badkamer geïnstalleerd en in 2015 een Velux dakvenster geplaatst.

Uitgebouwde moderne eengezinswoning met een garage, carport en een diepe tuin, gelegen in de groene en kindvriendelijke woonomgeving van de Maten.

De Viltmakersdonk ligt in een kindvriendelijke omgeving, nabij vele voorzieningen. Winkelcentrum De Eglantier met een gevarieerd aanbod van winkels en elke dinsdagochtend een markt en wijkcentrum De Stolp liggen op een steenworp afstand van de woning.

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Viltmakersdonk 104

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Uitgebouwde moderne eengezinswoning met een garage, carport en een diepe tuin, gelegen in de groene en kindvriendelijke woonomgeving van de Maten. De woning is ingedeeld met een L-vormige woonkamer en een grote luxe keukenopstelling en toilet. Op de verdieping een moderne badkamer en drie slaapkamers. De grote zolderverdieping in afgewerkt met een vierde (slaap)kamer met twee dakkapellen, hier kan tevens een vijfde kamer gerealiseerd worden. De achtertuin is kindvriendelijk aangelegd en volledig omrasterd met nieuwe houten schuttingen waar langs plantenborders zijn geplaatst. De tuin is voorzien van twee terrassen, straatwerk en een gazon. In de tuin staan twee appelbomen, een rode bessen- en een frambozen struik. Aan de achterzijde van de tuin is de stenen garage gesitueerd met daarnaast een grote carport met de afsluitbare houten toegangsdeuren.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.