leef-woon-geniet

Soerenseweg 61 Apeldoorn

De tuin rondom het pand is mooi op de zon gelegen en biedt de gehele dag plekken in de zon en in de schaduw. Doordat de achterzijde grenst aan de Badhuisweg zijn er zowel aan de voor- als aan de achterzijde parkeerplaatsen langs de weg of op eigen terrein. Ook mag er desgewenst nog een bijgebouw geplaatst worden. De voortuin heeft een Engelse stijl met buxus haagjes en plantenborders en een gietijzeren hekwerk.

Het pand is gebouwd in 1912 maar in de loop der tijd gemoderniseerd en voorzien van isolerende beglazing en heeft energielabel B. De originele kenmerken zoals de kamer en suite, glas-in-lood, granitovloer, paneeldeuren en ornamenten zijn nog aanwezig. Momenteel is het geheel in gebruik als kantoor maar de oorspronkelijke indeling en bestemming is een woonhuis.

Statig en karakteristiek uitgebouwd woonhuis met serre, dakterras, balkon en royale tuin. Het biedt door de aangename en sfeervolle vertrekken fantastische woonmogelijkheden, maar ook voor kantoor/praktijk aan huis of bed and breakfast. Gelegen aan de Soerenseweg en de achterzijde grenzend aan de Badhuisweg.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Soerenseweg 61

Vraagprijs € 650.000,- k.k.

Statig en karakteristiek uitgebouwd woonhuis met serre, dakterras, balkon en royale tuin. Gelegen aan de Soerenseweg en de achterzijde grenzend aan de Badhuisweg. Het pand is gebouwd in 1912 maar in de loop der tijd gemoderniseerd en voorzien van isolerende beglazing en heeft energielabel B. De originele kenmerken zoals de kamer en suite, glas-in-lood, granitovloer, paneeldeuren en ornamenten zijn nog aanwezig. Momenteel is het geheel in gebruik als kantoor maar de oorspronkelijke indeling en bestemming is een woonhuis. Het geheel biedt multifunctionele mogelijkheden en leent zich onder meer voor praktijk of kantoor aan huis of bed and breakfast. Het biedt door de aangename en sfeervolle vertrekken ook fantastische woonmogelijkheden. Laat u verrassen door een kennismaking met dit bijzondere pand. De tuin rondom het pand is mooi op de zon gelegen en biedt de gehele dag plekken in de zon en in de schaduw. Doordat de achterzijde grenst aan de Badhuisweg zijn er zowel aan de voor- als aan de achterzijde parkeerplaatsen langs de weg of op eigen terrein. Ook mag er desgewenst nog een bijgebouw geplaatst worden. De voortuin heeft een Engelse stijl met buxus haagjes en plantenborders en een gietijzeren hekwerk. Aan de achterzijde staat een beuk die is aangemerkt als gemeentelijk monument. Het terrein is volledig omrasterd en is afsluitbaar. Het geheel is goed onderhouden en recentelijk aan de buitenzijde geschilderd.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.