leef-woon-geniet

Roggestraat 145 Apeldoorn

Deze stadswoning is onderdeel van een appartementencomplex dat solide, luxe en onder architectuur gebouwd in 2001. Het biedt plezierig en modern wooncomfort door onder de warmte-terugwin-installatie, volledige thermopane beglazing, stadsverwarming en een aanpandige parkeergelegenheid

Deze in 2019 grootschalig gemoderniseerd vijfkamer stadswoning heeft een patio, dakterras en een eigen berging. De verrassende vormgeving met begane grond en vier split level woonlagen heeft een strak moderne gietvloer, stucwerk wanden en plafonds, een luxe keuken, een moderne badkamer en een nieuwe meterkast.

Unieke combinatie: Ultra modern wonen aan de rand van de binnenstad in een royale stadswoning. Op de begane grond de keuken en de woon-/eetkamer en op vier split level etages de 3 slaapkamers, garderobe, luxe badkamer, patio en het dakterras.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Roggestraat 145

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Unieke combinatie: Ultra modern wonen aan de rand van de binnenstad in een royale stadswoning met 29 m2 aan dakterras en patio. Dat kan aan de Roggestraat 145! Deze in 2019 grootschalig gemoderniseerd vijfkamer stadswoning heeft een patio, dakterras en een eigen berging. De verrassende vormgeving met begane grond en vier split level woonlagen heeft een strak moderne gietvloer, stucwerk wanden en plafonds, een luxe keuken, een moderne badkamer en een nieuwe meterkast. Op de begane grond (eerste woonlaag) zijn de keukenruimte en de woon-/eetkamer gesitueerd en op de vier split level etages de 3 (slaap-/werk)kamers, garderobekamer, badkamer, de patio en het dakterras.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.