leef-woon-geniet

Robijnstraat 21 Apeldoorn

De leefruimte op de begane grond is royaal maar voelt sfeervol en intiem door de toepassing van grote glasdelen, een serre en de openhaard die deels van de muur geplaatst is. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers en een eenvoudige badkamer ingericht en de tweede verdieping heeft nog twee kamers en bergruimte.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1964 maar in 1975 volledig verbouwd volgens het plan van de Architecten Ritse Rietsma en Dick van de Kamp. Hierbij is zowel de voorzijde van de woning uitgebouwd als ook de achterzijde met een grote serre. Ook is de begane grond opnieuw ingedeeld. Deze afwerking is nog volledig intact en in de stijl van 1975. Alle kozijnen hebben isolerende beglazing.

Aan de voor- en achterzijde uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met balkon en vrijstaande garage en een op het westen gelegen onderhoudsarm tuin.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Robijnstraat 21

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Aan de voor- en achterzijde uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met balkon en vrijstaande garage en een op het westen gelegen onderhoudsarm tuin. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1964 maar in 1975 volledig verbouwd volgens het plan van de Architecten Ritse Rietsma en Dick van de Kamp. Hierbij is zowel de voorzijde van de woning uitgebouwd als ook de achterzijde met een grote serre. Ook is de begane grond opnieuw ingedeeld. Deze afwerking is nog volledig intact en in de stijl van 1975. Alle kozijnen hebben isolerende beglazing. De leefruimte op de begane grond is royaal maar voelt sfeervol en intiem door de toepassing van grote glasdelen, een serre en de openhaard die deels van de muur geplaatst is. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers en een eenvoudige badkamer ingericht en de tweede verdieping heeft nog twee kamers en bergruimte. De tuin aan de achterzijde is uitgevoerd met straatwerk, gazon en plantenborders. Door de ligging van de tuin op het zuidwesten is er hier tot laat in de avond heerlijk te genieten. De stenen garage is vanuit de tuin met de loopdeur bereikbaar en via de oprit met de op afstand bedienbare kanteldeur. De oprit naast de woning is breed en lang en biedt parkeerplaatsen voor meerdere auto’s.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.