leef-woon-geniet

Rijksstraatweg 75 Warnsveld

Het woonoppervlakte van 479 m² is verdeeld over 3 etages. Vanuit de imposante hal zijn een riante woonkamer met een en-suite televisiekamer, eetkamer, twee serres, werkkamer en de woonkeuken met de bijkeuken bereikbaar. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe inloopgarderobe.

De woning heeft een markante bouwstijl. Alle ramen hebben isolerende beglazing en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De buitenzijde is in 2021 volledig gerestaureerd en professioneel geschilderd in stijlvolle tinten. Het geheel is prachtig vrij gelegen op een met taxushagen omheind perceel van 1.825 m2.

De ultieme combinatie van stijlvolle historie, riante leefruimtes en hedendaags comfort. Dat biedt deze exclusieve villa met vier balkons, twee serres. Oorspronkelijk gebouwd in 1916 maar vanaf 2020 tot heden is het geheel intern en extern tot in detail gerestaureerd.

Vraagprijs € 1.650.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Warnsveld

Rijksstraatweg 75

Vraagprijs € 1.650.000,- k.k.

De ultieme combinatie van stijlvolle historie, riante leefruimtes en hedendaags comfort. Dat biedt deze exclusieve villa met vier balkons, twee serres. Oorspronkelijk gebouwd in 1916 maar vanaf 2020 tot heden is het geheel intern en extern tot in detail gerestaureerd. Waarbij karakter en een zeer hoogwaardig comfort de maatstaf zijn geweest. De met zorg teruggebrachte details uit de bouwperiode vormen samen met de fraaie eikenhouten vloeren, marmeren hal, het luxe sanitair en de moderne keukeninrichting een prachtig geheel. Er is ongelofelijk veel tijd en aandacht besteed om deze villa tot een daadwerkelijke droomvilla te transformeren. Het woonoppervlakte van 479 m² is verdeeld over 3 etages. Vanuit de imposante hal zijn een riante woonkamer met een en-suite televisiekamer, eetkamer, twee serres, werkkamer en de woonkeuken met de bijkeuken bereikbaar. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe inloopgarderobe. Op de 2e etage zijn de 3e badkamer en nog 2 slaapkamers afgewerkt. Het geheel is prachtig vrij gelegen op een met taxushagen omheind perceel van 1.825 m2. Aan de voorzijde ligt het huis deels verscholen. Toegang wordt verkregen via de gietijzeren toegangspoort dat het huis nog meer cachet geeft. De oprit leidt naar de voordeur en het achter terrein met royale parkeermogelijkheden voor bezoekers.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.