leef-woon-geniet

Rietdekkersdreef 101 Apeldoorn

Moderne badkamer, keuken, laminaatvloeren, nieuwe waterleidingen en een nieuwe meterkast. In 2016 zijn de wanden en plafonds van de begane grond vlak gestukt en is er vloerisolatie aangebracht. De dakbedekking van de woning is in 2018 vernieuwd en in 2019 is een nieuwe Remeha HR ketel geïnstalleerd.

De woning is gebouwd in 1973 op een perceeloppervlakte van 169 m2. De zonnige op het zuidoosten gesitueerde tuin is voorzien van een royaal terras en gazon. De tuin is vanaf de vroege ochtend al heerlijk zonnig en is ook via de afsluitbare toegangspoort bereikbaar.

Royale en modern uitgevoerde geschakelde hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging. De woning is volledig uitgevoerd met kunststof deuren, gevelbekleding, kozijnen en ramen met HR++ glas en intern volledig gemoderniseerd

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Rietdekkersdreef 101

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Royale en modern uitgevoerde geschakelde hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging. De woning is volledig uitgevoerd met kunststof deuren, gevelbekleding, kozijnen en ramen met HR++ glas en intern volledig gemoderniseerd en onder meer voorzien van een moderne badkamer, keuken, laminaatvloeren, nieuwe waterleidingen en een nieuwe meterkast met 8 groepen. In 2016 zijn de wanden en plafonds van de begane grond vlak gestukt en is er vloerisolatie aangebracht. De dakbedekking van de woning is in 2018 vernieuwd en tot slot is er in 2019 een nieuwe Remeha HR ketel geïnstalleerd. De zonnige op het zuidoosten gesitueerde tuin is voorzien van een royaal terras en gazon. De tuin is vanaf de vroege ochtend al heerlijk zonnig en wordt door houten schuttingen en klimop afgesloten.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.