leef-woon-geniet

Reigersweg 37 Apeldoorn

De achtertuin is volledig bestraat met gebakken waaltjes en ingericht met een robuuste veranda die gebouwd is met Douglas houten balken en gepotdekselde planken. Door de ligging van de veranda, gericht is op het Zuiden, kan hier heerlijk genoten worden van het buitenleven.

Intern is er aangename leefruimte in de 2019 strak gestucte, verbouwde en deels gesepareerde woon- eet- en loungekamer. Verder zijn er een moderne keuken (2016) met een naastgelegen bijkeuken, 2 moderne badkamers en 4 slaapkamers met airconditioning aanwezig.

Een luxe afwerking in combinatie met een aangename sfeer kenmerken deze volledig gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde garage, zonnige tuin met veranda en royale oprit met drie autoparkeerplaatsen.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Reigersweg 37

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Een luxe afwerking in combinatie met een aangename sfeer kenmerken deze volledig gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde garage, zonnige tuin met veranda en royale oprit met drie autoparkeerplaatsen. Intern is er aangename leefruimte in de 2019 strak gestucte, verbouwde en deels gesepareerde woon- eet- en loungekamer. Verder zijn er een moderne keuken (2016) met een naastgelegen bijkeuken, 2 moderne badkamers en 4 slaapkamers met airconditioning aanwezig. De woning heeft een bevloerde zolder. De indeling maakt dat ook werken aan huis of inwoning tot de mogelijkheden behoren. De achtertuin is volledig bestraat met gebakken waaltjes en ingericht met een robuuste veranda die gebouwd is met Douglas houten balken en gepotdekselde planken. Door de ligging van de veranda, gericht is op het Zuiden, kan hier heerlijk genoten worden van het buitenleven.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.