leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-83 Beekbergen

De bungalow is gelegen op een perceel van 595 m2. Ideale locatie om zelf heerlijk tot rust te komen. Het erfpachtcontract voor de grond heeft een looptijd van tot en met 2105 en de erfpachtcanon bedraagt € 3.127,74 per jaar. Aan parkbeheerkosten wordt jaarlijks € 288,74 in rekening gebracht.

De bungalow heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en houten kozijnen voorzien van volledig isolerende beglazing. De onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin heeft sierstraatwerk met meerdere terrassen rondom de woning dat tevens leidt naar het tuinhuis

Royale recreatiewoning met gebouwd in 2000 met een woonoppervlakte van 75 m2. Ingedeeld met een tweedelige keuken, sfeervolle woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een bijkeuken.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-83

Vraagprijs € 87.500,- k.k.

Royale recreatiewoning met gebouwd in 2000 met een woonoppervlakte van 75 m2. Ingedeeld met een tweedelige keuken, sfeervolle woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een bijkeuken. De bungalow heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. De onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin heeft sierstraatwerk met meerdere terrassen rondom de woning dat tevens leidt naar het tuinhuis met elektra en bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De bungalow is gelegen op een perceel van 595 m2. Ideale locatie om zelf heerlijk tot rust te komen. Het erfpachtcontract voor de grond heeft een looptijd van tot en met 2105 en de erfpachtcanon bedraagt € 3.127,74 per jaar. Aan parkbeheerkosten wordt jaarlijks € 288,74 in rekening gebracht.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.