leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-71 Beekbergen

De bungalow staat gunstig gesitueerd op een groot perceel van 603 m2 en heeft een fraaie tuin voorzien van bomen, planten- en bosborders. Via de met klinkers bestrate paden zijn de entree en de terrassen rondom de bungalow bereikbaar. Door de diverse zitmogelijkheden valt hier te allen tijde een zon- of schaduwrijk plekje te vinden. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra-aansluiting.

Fraai uitgevoerde royale recreatiebungalow met een sfeervolle erker, diverse terrassen en een tuinhuis. De bungalow, gebouwd in 2001, heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Intern een complete luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, een moderne badkamer, een royale en sfeervolle woonkamer, twee slaapkamers en een bijkeuken.

Een stijlvolle en in onberispelijke staat van onderhoud verkerende recreatiewoning gelegen op een mooie locatie. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten! VRAAGPRIJS IS KOOPSOM

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-71

Vraagprijs € 85.000,- k.k.

VRAAGPRIJS IS KOOPSOM Fraai uitgevoerde royale recreatiebungalow met een sfeervolle erker, diverse terrassen en een tuinhuis. De bungalow, gebouwd in 2001, heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Aan de binnenzijde comfortabel uitgevoerd met een complete luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, een moderne badkamer, een royale en sfeervolle woonkamer, twee slaapkamers en een bijkeuken. De bungalow staat gunstig gesitueerd op een groot perceel van 603 m2 en heeft een fraaie tuin voorzien van bomen, planten- en bosborders. Via de met klinkers bestrate paden zijn de entree en de terrassen rondom de bungalow bereikbaar. Door de diverse zitmogelijkheden valt hier te allen tijde een zon- of schaduwrijk plekje te vinden. Tevens bieden ze de gelegenheid om tot in de late uurtjes buiten te vertoeven. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra-aansluiting en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De buitenkraan is functioneel aanwezig. Een stijlvolle en in onberispelijke staat van onderhoud verkerende recreatiewoning gelegen op een mooie locatie. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten! Vanaf de toegangspoort is de bungalow met de auto bereikbaar voor 'laden en lossen'. Alle auto's worden geparkeerd op de aanwezige parkeerplaatsen zodat het park haar natuurlijke uitstraling optimaal behoudt. Bungalowpark "De Reeënberg" is gesitueerd temidden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Dit autoluwe park biedt een rustige omgeving om te ontspannen en te recreëren. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje aanwezig. In de nabijheid bevinden zich o.a. de natuurgebieden het Deelerwoud, de Loenermark en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook Apenheul, Paleis het Loo, familiepretpark Julianatoren, recreatieplas Bussloo en het centrum van Apeldoorn, Arnhem en Deventer zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.