leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-67 Beekbergen

De royale woon-/eetkamer biedt door haar afmeting en grote raampartijen diverse inrichtingsmogelijkheden. De grote vensters bieden uitzicht op de tuin. Via de openslaande deuren aan de korte zijde van de living ontstaat er een rechtstreekse toegang tot het terras en kan, op warme dagen, de leefruimte aanzienlijk worden vergroot. Sfeerelement in de woonkamer is de fraaie schouw met een open haard.

Deze royale L-vormige recreatiebungalow heeft een woonkeuken, grote woonkamer met open haard en natuurstenen schouw, twee slaapkamers met 6 slaapplaatsen en een luxe badkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk en vrij gelegen aan de rand van het park met een eigen autoparkeerplaats op 30 meter afstand.

Een royale bungalow op een rustige locatie met toegewezen eigen parkeerplaats. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten!

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-67

Vraagprijs € 85.000,- k.k.

Deze royale L-vormige recreatiebungalow heeft een woonkeuken, grote woonkamer met open haard en natuurstenen schouw, twee slaapkamers met 6 slaapplaatsen en een luxe badkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk en vrij gelegen aan de rand van het park met een eigen autoparkeerplaats op 30 meter afstand. De woning is van hoogwaardige kwaliteit, gebouwd in 2000 en voorzien van een alarminstallatie. De bungalow heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en houten kozijnen met isolerende beglazing. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat in een lichte houttint. Het perceel is 570 m2 is grotendeels voorzien van struiken, bomen en bosborders. Voor de woning is een terras met sierstraatwerk en een toegangspad dat slingert naar de, uit het zicht gelegen, parkeerplaats. Het houten tuinhuis heeft elektra en biedt bergruimte voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De royale woon-/eetkamer biedt door haar afmeting en grote raampartijen diverse inrichtingsmogelijkheden. De grote vensters bieden uitzicht op de tuin. Via de openslaande deuren aan de korte zijde van de living ontstaat er een rechtstreekse toegang tot het terras en kan, op warme dagen, de leefruimte aanzienlijk worden vergroot. Sfeerelement in de woonkamer is de fraaie schouw met een open haard. Een royale bungalow op een rustige locatie met toegewezen eigen parkeerplaats. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten! Bungalowpark "De Reeënberg" is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Dit autoluwe en niet commerciële park biedt een rustige omgeving om te ontspannen en te recreëren. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje aanwezig. In de nabijheid bevinden zich o.a. de natuurgebieden het Deelerwoud, de Loenermark en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook de Apenheul, Paleis het Loo, familiepretpark Julianatoren, recreatieplas Bussloo en het centrum van Apeldoorn en Arnhem zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.