leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-51 Beekbergen

De jaarlijks erfpacht canon bedraagt € 3.165,27 per jaar (tarief 2021) en aan Parkkosten wordt jaarlijks € 241,48 berekend. Bungalowpark “De Reeënberg” is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn.

De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 398 m2 en heeft een besloten tuin voorzien van bomen en struiken. Via een met zand pad zijn de entree en de terrassen van de bungalow bereikbaar. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra-aansluiting en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap.

De woning is gebouwd met canexel gevels met houtstructuur, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, koperen dakgoten en afvoeren. Aan de binnenzijde comfortabel uitgevoerd met een royale en sfeervolle woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-51

Vraagprijs € 99.000,- k.k.

Op een prachtig bosrijk en autovrij park staat deze in 2007 nieuw gebouwde recreatiebungalow met een groot zonneterras, bostuin en een houten tuinhuis. De woning is gebouwd met canexel gevels met houtstructuur, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, koperen dakgoten en afvoeren. Aan de binnenzijde comfortabel uitgevoerd met een royale en sfeervolle woonkamer, complete keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een badkamer. De bungalow heeft laminaatvloeren en wanden met wit geschilderd glasvezelbehang. De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 398 m2 en heeft een besloten tuin voorzien van bomen en struiken. Via een met zand pad zijn de entree en de terrassen van de bungalow bereikbaar. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra-aansluiting en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Vanaf de toegangspoort is de bungalow met de auto bereikbaar voor ‘laden en lossen’. Alle auto’s worden geparkeerd op de aanwezige parkeerplaatsen zodat het park haar natuurlijke uitstraling optimaal behoudt.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.