leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-47 Beekbergen

Bungalowpark “De Reeënberg” is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. De jaarlijks erfpacht canon bedraagt € 3.165,27 per jaar (tarief 2021) en aan Parkkosten wordt jaarlijks € 241,48 berekend.

Fraaie en ruime acht-persoons recreatiebungalow met een een verdieping met stahoogte. Ingedeeld met een sfeervolle woonkamer met erkerramen en een schuifpui, luxe Nolte keuken en een complete badkamer, vier slaapkamers en een bergzolder. Gelegen op een perceel van 800 m2 dat wordt uitgegeven in erfpacht (tot 2099).

Het geheel staat op een ruim en rustige gelegen perceel met een in bosstijl aangelegde tuin voorzien van diverse fraai beplante borders. Via een pad van cobblestones, zijn de entree en de royale terrassen voor en naast de bungalow bereikbaar.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-47

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Fraaie en ruime acht-persoons recreatiebungalow met een een verdieping met stahoogte. Ingedeeld met een sfeervolle woonkamer met erkerramen en een schuifpui, luxe Nolte keuken en een complete badkamer, vier slaapkamers en een bergzolder. Gelegen op een perceel van 800 m2 dat wordt uitgegeven in erfpacht (tot 2099). Commerciële verhuur is op het bospark De Reeënberg niet toegestaan. Het is een ideale locatie om heerlijk met familie en vrienden te genieten van rust, ruimte en natuur. De bungalow heeft gevels bekleed met canexel houtstructuur, royale dak overstekken met inbouwspots en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Alle openslaande ramen en deuren zijn voorzien van ventilatieroosters en Hamstra horren. De recreatiewoning wordt gestoffeerd aangeboden. Het is tegen meerprijs mogelijk om ook het interieur over te nemen. Het geheel staat op een ruim en rustige gelegen perceel met een in bosstijl aangelegde tuin voorzien van diverse fraai beplante borders. Via een pad van cobblestones, zijn de entree en de royale terrassen voor en naast de bungalow bereikbaar. Het terras dat gelegen is bij de entree van de bungalow ligt heerlijk beschut en biedt een royale zitgelegenheid. U kunt hier, mede door de royale Omnistor luifel, vele dagen van het jaar heerlijk genieten van het buitenleven. Het vrijstaande tuinhuis is voorzien van verlichting en elektra. Geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Verder zijn er (sensor) lampen, een buitenkraan en twee buiten stopcontacten aanwezig.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.