leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-26 Beekbergen

In de onderhoudsvrije tuin staat een houten tuinhuis, voorzien van elektra-aansluiting en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Het zonnige terras is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Hierdoor zit u heerlijk vrij. Vanuit de woonkamer met grote raampartijen tot aan de grond kijkt u uit over het terras en het groen van de bostuin. De tuin is voorzien van verlichting, waardoor deze 's avonds sfeervol verlicht kan worden.

De tussen het groen verscholen gelegen witte bungalow is gebouwd in 2001 met een canexel buitenzijde in houtstructuur met hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing en mastiek dakbedekking. Aan de binnenzijde uitgevoerd met een complete half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, een royale en sfeervolle woonkamer met schuifpui, drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Ruime recreatiewoning met 3 slaapkamers vrij gelegen in een onderhoudsvrije bostuin. De woning wordt compleet met inventaris (6 persoonsinrichting) aangeboden.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-26

Vraagprijs € 63.000,- k.k.

Ruime recreatiewoning met 3 slaapkamers vrij gelegen in een onderhoudsvrije bostuin. De woning wordt compleet met inventaris (6 persoonsinrichting) aangeboden. De tussen het groen verscholen gelegen witte bungalow is gebouwd in 2001 met een canexel buitenzijde in houtstructuur met hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing en mastiek dakbedekking. Aan de binnenzijde uitgevoerd met een complete half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, een royale en sfeervolle woonkamer met schuifpui, drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. In de onderhoudsvrije tuin staat een houten tuinhuis, voorzien van elektra-aansluiting en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Het zonnige terras is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Hierdoor zit u heerlijk vrij. Vanuit de woonkamer met grote raampartijen tot aan de grond kijkt u uit over het terras en het groen van de bostuin. De tuin is voorzien van verlichting, waardoor deze 's avonds sfeervol verlicht kan worden. Vanaf de toegangspoort is de bungalow met de auto bereikbaar voor 'laden en lossen'. Alle auto's worden geparkeerd op de aanwezige parkeerplaatsen zodat het park haar natuurlijke uitstraling optimaal behoudt. De bungalow is dicht bij de parkeerplaats gesitueerd. Bungalowpark "De Reeënberg" is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Dit autoluwe park biedt een rustige omgeving om te ontspannen en te recreëren. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje aanwezig. In de nabijheid bevinden zich o.a. de natuurgebieden het Deelerwoud, de Loenermark en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook Apenheul, Paleis het Loo, familiepretpark Julianatoren, recreatieplas Bussloo en het centrum van Apeldoorn, Arnhem en Deventer zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.