leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-23 Beekbergen

Gesitueerd op een perceel van 629 m2 met een fraai aangelegde bostuin voorzien van planten- en bosborders. Rond de woning zijn terrassen aangelegd met sierstraatwerk. Deze bieden twee heerlijke zitgelegenheden in de zon. Vanaf het park leidt een pad naar het in 2018 nieuw gebouwde houten tuinhuis.

Deze royale en luxe uitgevoerde recreatiebungalow met prachtige vrij gelegen tuin is één van de mooiste bungalows van bospark de Reeënberg. De woning is van hoogwaardige kwaliteit door Saricar gebouwd in 1999 voor de eerste eigenaar, die architect van beroep was. De indeling is praktisch en er is over de ruimte verdeling zorgvuldig nagedacht.

De bungalow heeft vier erkerramen, waardoor er een prachtig uitzicht is over de tuin. Ingedeeld met een praktische keukenopstelling met inbouwapparatuur, een royale en sfeervolle woonkamer, moderne badkamer, separaat toilet en twee slaapkamers waarin een tweepersoonsbed past. De vloer van de bungalow is afgewerkt met kersen parket.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-23

Vraagprijs € 92.500,- k.k.

Deze royale en luxe uitgevoerde recreatiebungalow met prachtige vrij gelegen tuin is één van de mooiste bungalows van bospark de Reeënberg. De woning is van hoogwaardige kwaliteit door Saricar gebouwd in 1999 voor de eerste eigenaar, die architect van beroep was. De indeling is praktisch en er is over de ruimte verdeling zorgvuldig nagedacht. De bungalow heeft vier erkerramen, waardoor er een prachtig uitzicht is over de tuin. Ingedeeld met een praktische keukenopstelling met inbouwapparatuur, een royale en sfeervolle woonkamer, moderne badkamer, separaat toilet en twee slaapkamers waarin een tweepersoonsbed past. De vloer van de bungalow is afgewerkt met kersen parket. De canexel buitenzijde met houtstructuur is in wit uitgevoerd en de houten kozijnen zijn voorzien van volledig isolerende beglazing. Iedere kamer heeft een raam met een hor en een ventilatierooster. De hele woning heeft mechanische ventilatie en het geheel is keurig onderhouden. De HR combiketel is in december 2018 vernieuwd. Gesitueerd op een perceel van 629 m2 met een fraai aangelegde bostuin voorzien van planten- en bosborders. Rond de woning zijn terrassen aangelegd met sierstraatwerk. Deze bieden twee heerlijke zitgelegenheden in de zon.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.