leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-21 Beekbergen

Het chalet staat op een groot en fraai hoekperceel van 643 m2 en heeft een mooi aangelegde tuin voorzien van planten- en bosborders. De royale terrassen zijn aangelegd met meerkleurige cobblestones en bieden voldoende ruimte voor het creëren van meerdere zitgelegenheden. Het houten tuinhuis is geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap.

Royale en luxe uitgevoerde recreatiebungalow van hoogwaardige kwaliteit, gebouwd door Jacabo B.V. De bungalow heeft een kanexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en houten kozijnen voorzien van volledig isolerende beglazing. De bungalow is gebouwd in 1999 en uitgerust met een luxe keuken voorzien van volledige inbouwapparatuur, een compleet uitgevoerde badkamer, twee slaapkamers en een zeer royale en sfeervolle living.

Een stijlvolle bungalow op een mooie locatie. U kunt hier in alle rust recreëren, en bovenal genieten!

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-21

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Royale en luxe uitgevoerde recreatiebungalow van hoogwaardige kwaliteit, gebouwd door Jacabo B.V. De bungalow heeft een kanexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en houten kozijnen voorzien van volledig isolerende beglazing. Het pannendak heeft royale overstekken compleet met inbouwspots. De bungalow is gebouwd in 1999 en uitgerust met een luxe keuken voorzien van volledige inbouwapparatuur, een compleet uitgevoerde badkamer, twee slaapkamers en een zeer royale en sfeervolle living. Het chalet staat op een groot en fraai hoekperceel van 643 m2 en heeft een mooi aangelegde tuin voorzien van planten- en bosborders. De schuin omhoog lopende border tegenover de bungalow biedt extra privacy. De royale terrassen zijn aangelegd met meerkleurige cobblestones en bieden voldoende ruimte voor het creëren van meerdere zitgelegenheden. Het houten tuinhuis is geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Praktisch is de aanwezigheid van een buitenkraan. Vanaf de toegangspoort is de bungalow met de auto bereikbaar voor ‘laden en lossen’. Alle auto’s worden geparkeerd op de aanwezige parkeerplaatsen zodat het park haar natuurlijke uitstraling optimaal behoudt. Bungalowpark “De Reeënberg” is gesitueerd temidden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Dit autoluwe park biedt een rustig omgeving om te ontspannen en te recreëren. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje aanwezig. In de nabijheid bevinden zich o.a. de natuurgebieden het Deelerwoud, de Loenermark en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook de Apenheul, Paleis het Loo, familiepretpark Julianatoren, recreatieplas Bussloo en het centrum van Apeldoorn en Arnhem zijn zeker de moeite van het bezoeken waard.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.