leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-20 Beekbergen

De royale woonkamer (ca. 30m2) biedt door haar afmeting, het erkerraam en de raampartijen diverse inrichtingsmogelijkheden. Ter hoogte van het eetgedeelte biedt een smal venster een prettige lichtinval. De L-vormige keuken is aan de tuinzijde gesitueerd.

Moderne recreatiebungalow met royale veranda gelegen op het park de Reeënberg. De parkeervoorzieningen van het park bevinden zich op korte afstand van het perceel. De bungalow heeft een canexel buitenzijde in lichte tint, trespa boeidelen en houten kozijnen met isolerende beglazing. De bungalow is gebouwd in 1999 en is uitgerust met een L-vormige keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime woonkamer, moderne badkamer en twee slaapkamers.

De bungalow staat op een hoekperceel van 642 m2 en heeft een tuin voorzien van planten- en bosborders. De ligging biedt een aangename privacy.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-20

Vraagprijs € 68.500,- k.k.

Moderne recreatiebungalow met royale veranda gelegen op het park de Reeënberg. De parkeervoorzieningen van het park bevinden zich op korte afstand van het perceel. De bungalow heeft een canexel buitenzijde in lichte tint, trespa boeidelen en houten kozijnen met isolerende beglazing. De bungalow is gebouwd in 1999 en is uitgerust met een L-vormige keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime woonkamer, moderne badkamer en twee slaapkamers. De bungalow staat op een hoekperceel van 642 m2 en heeft een tuin voorzien van planten- en bosborders. De ligging biedt een aangename privacy. Via de met cobblestones bestraatte paden zijn de entree en de veranda bereikbaar. De twee cirkelvormige terrassen liggen om de veranda en zijn deels afgezet met lage beukenhagen. Het houten tuinhuis is geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De tuin gaat over in de bosstrook met de omheining van het park. Vanaf de toegangspoort is de bungalow met de auto bereikbaar voor 'laden en lossen'. Alle auto's worden geparkeerd op de aanwezige parkeerplaatsen zodat het park haar natuurlijke uitstraling optimaal behoudt. Bungalowpark "De Reeënberg" is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn. Dit autoluwe park biedt een rustig omgeving om te ontspannen en te recreëren voor eigenaren van de bungalow. Er vindt geen commerciële verhuur plaats waardoor de rust optimaal te ervaren is.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.