leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-19 Beekbergen

De jaarlijks erfpacht canon bedraagt € 3.165,27 per jaar (tarief 2021) en aan Parkkosten wordt jaarlijks € 241,48 berekend. Bungalowpark “De Reeënberg” is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen in de gemeente Apeldoorn.

Het vrij gelegen perceel heeft een makkelijk te onderhouden bostuin van 645 m2 met een hoge mate van privacy. De gezellige veranda is gesitueerd aan de woonkamerzijde en is voorzien van rolluiken. Hierom heen liggen twee cirkelvormige terrassen om heerlijk te kunnen meedraaien met de zon.

Ruime recreatiebungalow met een aangebouwde veranda en ingedeeld met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en toilet.

Vraagprijs € 100.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-19

Vraagprijs € 100.000,- k.k.

Ruime recreatiebungalow met een aangebouwde veranda en ingedeeld met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en toilet. De bungalow is rondom voorzien van rolluiken en in de tuin staan een houten tuinhuis. Gebouwd in 1999 met een canexel buitenzijde met houtstructuur in witte tint en houten kozijnen met isolerend glas. De c.v. ketel en de gootbanen zijn recentelijk vervangen. De dakgoten zijn afgewerkt met kunststof omkleding. Het vrij gelegen perceel heeft een makkelijk te onderhouden bostuin van 645 m2 met een hoge mate van privacy. De paden naar entree, tuinhuis en terrassen zijn aangelegd met sierstraatwerk. De gezellige veranda is gesitueerd aan de woonkamerzijde en is voorzien van rolluiken. Hierom heen liggen twee cirkelvormige terrassen om heerlijk te kunnen meedraaien met de zon. Buitenverlichting en elektra-aansluiting zijn comfortabel aanwezig en bieden de gelegenheid om tot in de late uurtjes buiten te vertoeven. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De buitenkraan is functioneel aanwezig. De bungalow ligt aan de rand van het park naast de autoparkeerplaats. Hierdoor is laden en lossen en ook de toegang tot de woning vlot en makkelijk.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.