leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-114 Beekbergen

De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 499 m2 en heeft een tuin met terrassen, planten- en bosborders. Het grootste terras bevindt zich voor- en naast de bungalow en is uitgevoerd in twee royale cirkels van cobblestones. Als afscheiding van het tuinpad is deze deels afgezet met een buxushaag.

In 2000 gebouwd met dak overstekken, een erkerraam, veranda en royale vertrekken. De buitenzijde is van canexel met een houtdecor in lichte tint en houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing.

Royale bungalow met een sfeervolle woonkamer met veranda, een eetkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, badkamer, twee slaapkamers en een bijkeuken met zolderberging.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-114

Vraagprijs € 74.000,- k.k.

Ruim uitgevoerde recreatiebungalow met dakoverstekken, een erkerraam en royale vertrekken. In 2000 gebouwd en voorzien van een canexel buitenzijde met houtdecor in lichte tint en houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. De bungalow is ingedeeld met een sfeervolle woonkamer, een eetkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, een ruime badkamer, twee ruime slaapkamers en een bijkeuken met zolderberging. De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 499 m2 en heeft een tuin met terrassen, planten- en bosborders

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.