leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-106 Beekbergen

De bungalow is gebouwd in 1999 op een perceel van 625 m2. Via de bestrate paden zijn de entree en de royale terrassen naast en voor de bungalow bereikbaar. De gezellige L-vormige veranda is gunstig gelegen en biedt door de royale afmeting ruime zitgelegenheid.

De indeling heeft een gezellige woonkamer met eiken houten vloer en een schuifpui naar de veranda, een open keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een toilet en een badkamer. Heerlijke plek om te genieten van rust, ruimte en natuur.

Recreatiebungalow met een royale woonkamer met veranda, keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en een badkamer. Ook een bosperceel met terrassen, tuinhuis, zolder en een nabij gelegen eigen parkeerplaats.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-106

Vraagprijs € 79.500,- k.k.

Recreatiebungalow met een royale veranda, terrassen, tuinhuis, zolder en een nabij gelegen eigen parkeerplaats. De bungalow is aan de buitenzijde uitgevoerd in wit canexel met houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. De indeling heeft een gezellige woonkamer met eiken houten vloer en een schuifpui naar de veranda, een open keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een toilet en een badkamer. Heerlijke plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. De bungalow is gebouwd in 1999 op een perceel van 625 m2. Via de bestrate paden zijn de entree en de royale terrassen naast en voor de bungalow bereikbaar. De gezellige L-vormige veranda is gunstig gelegen en biedt door de royale afmeting ruime zitgelegenheid. Het tuinhuis is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Het erfpachtcontract voor de grond heeft een looptijd van tot en met 2098 en de erfpachtcanon bedraagt € 3.127,74 per jaar. Aan parkbeheerkosten wordt jaarlijks € 288,74 in rekening gebracht.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.