leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-81 Beekbergen

De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 499 m2 en heeft een fraaie (voor- en zij) tuin voorzien van terrassen, planten- en bosborders. Het grootste terras bevindt zich voor- en naast de bungalow. Als afscheiding van het tuinpad is deze deels afgezet met een buxushaag. Ter hoogte van het erkerraam bevindt zich (beschut gelegen) een tweede terras. Beide terrassen bieden voldoende ruimte voor royale tuinsets, loungebanken en/of ander meubilair. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De bungalow beschikt tevens over een buitenkraan en een buitenlamp naast de entree.

Ruime en fraai uitgevoerde recreatiebungalow (75 m2) met royale dakoverstekken, een erkerraam en royale vertrekken. Omstreeks 2000 gebouwd en voorzien van een canexel buitenzijde met houtdecor in lichte tint en houten kozijnen voorzien van volledig isolerende beglazing. De bungalow is uitgerust met een open keuken voorzien van volledige inbouwapparatuur, een ruime badkamer, twee slaapkamers, een bijkeuken met zolderberging en een sfeervolle living.

Een goede en stijlvolle bungalow op een mooie locatie. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten! Het geheel wordt volledig ingericht aangeboden.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-81

Vraagprijs € 89.500,- k.k.

Ruime en fraai uitgevoerde recreatiebungalow (75 m2) met royale dakoverstekken, een erkerraam en royale vertrekken. Omstreeks 2000 gebouwd en voorzien van een canexel buitenzijde met houtdecor in lichte tint en houten kozijnen voorzien van volledig isolerende beglazing. De bungalow is uitgerust met een open keuken voorzien van volledige inbouwapparatuur, een ruime badkamer, twee goed bemeten slaapkamers, een bijkeuken met zolderberging en een sfeervolle living. Het geheel wordt volledig ingericht aangeboden. De bungalow staat gunstig gesitueerd op een perceel van 499 m2 en heeft een fraaie (voor- en zij) tuin voorzien van terrassen, planten- en bosborders. Het grootste terras bevindt zich voor- en naast de bungalow en is uitgevoerd in twee royale cirkels van cobblestones. Als afscheiding van het tuinpad is deze deels afgezet met een buxushaag. Ter hoogte van het erkerraam bevindt zich (beschut gelegen) een tweede terras. Beide terrassen bieden voldoende ruimte voor royale tuinsets, loungebanken en/of ander meubilair. Het houten tuinhuis is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. De bungalow beschikt tevens over een buitenkraan en een buitenlamp naast de entree. Een goede en stijlvolle bungalow op een mooie locatie. U kunt hier in alle rust recreëren en bovenal genieten!

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.