leef-woon-geniet

Rapenburg 93 Vogelwaarde

De van oorsprong twee woningen zijn in de loop der jaren onder architectuur samengevoegd en uitgebreid met behoud van authentieke elementen tot één uniek geheel. Men betreedt de woning via de hal met garderobe kast en royale toiletruimte afgewerkt met smaakvolle en hoogwaardige materialen.

Unieke, verscholen parel. Vrijstaande woning met zwembad, poolhouse en parkachtige tuin met achteraan vrij polderzicht, in de dorpskern van Vogelwaarde. Entree van het perceel vanaf de Rapenburg via de elektrisch bedienbare hardhouten poort voorzien van intercom.

De hal geeft toegang tot de in 2016 uitgebouwde woonkeuken. Hier is aan de achterzijde gebruik gemaakt van gepoedercoat staal wat ook terugkomt in de deuren tussen de keuken en de woonkamer.

Vraagprijs € 889.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Vogelwaarde

Rapenburg 93

Vraagprijs € 889.000,- k.k.

Unieke, verscholen parel. Vrijstaande woning met zwembad, poolhouse en parkachtige tuin met achteraan vrij polderzicht, in de dorpskern van Vogelwaarde. Entree van het perceel vanaf de Rapenburg via de elektrisch bedienbare hardhouten poort voorzien van intercom. Oprit welke plaats biedt aan meerdere voortuigen en (fietsen)berging voor de woning. De van oorsprong twee woningen zijn in de loop der jaren onder architectuur samengevoegd en uitgebreid met behoud van authentieke elementen tot één uniek geheel. Men betreedt de woning via de hal met garderobe kast en royale toiletruimte afgewerkt met smaakvolle en hoogwaardige materialen. In de hal bevindt zich ook de zeer uitgebreide meterkast. De hal geeft toegang tot de in 2016 uitgebouwde woonkeuken. Hier is aan de achterzijde gebruik gemaakt van gepoedercoat staal wat ook terugkomt in de deuren tussen de keuken en de woonkamer. Vanuit de keuken is er een prachtig zicht over de tuin en is er toegang tot de overkapping direct aan de keuken en de woonkamer.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.