leef-woon-geniet

Proeftuin 2 Scherpenzeel

In de tuin bieden de verschillende terrassen op elk moment van de dag een lekker plekje. Via het tuinhekje komt u direct op het achtergelegen bospaadje (Lambalgerkeerkade) vanwaar u zo het buitengebied in kunt wandelen.

De woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt veel potentie. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond en op de verdieping nog eens twee slaapkamers en veel bergruimte.

Unieke locatie! Deze vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande stenen garage en een carport aan de zijkant van de woning is vrij en rustig gelegen, grenzend aan het buitengebied maar toch op loopafstand van de dorpskern

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Scherpenzeel

Proeftuin 2

Vraagprijs € 498.000,- k.k.

Unieke locatie! Deze vrijstaande semi-bungalow met een vrijstaande stenen garage en een carport aan de zijkant van de woning is vrij en rustig gelegen, grenzend aan het buitengebied maar toch op loopafstand van de dorpskern. De woning dient gemoderniseerd te worden maar biedt veel potentie. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond en op de verdieping nog eens twee slaapkamers en veel bergruimte. Levensloopbestendig wonen is hier dus zeker mogelijk! De tuin van de woning ligt mooi rondom, er is een groot gazon aan de achterzijde omgeven door borders en de bomen van de Lambalgerkeerkade, met daarachter een weide. In de tuin bieden de verschillende terrassen op elk moment van de dag een lekker plekje. Via het tuinhekje komt u direct op het achtergelegen bospaadje (Lambalgerkeerkade) vanwaar u zo het buitengebied in kunt wandelen.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.