leef-woon-geniet

Priemstraat 1 Nijmegen

Eén volledige verdieping is in gebruik als werk- en loungeruimte en verder is de stadswoning ingericht met een luxe Siematic woonkeuken, een sfeervolle woonkamer met gashaard en balkon, 4 (slaap)kamers, twee badkamers en op iedere etage is een modern toilet aanwezig.

Het oorspronkelijk bouwjaar is 1870 en door de bijzondere architectuur door de gemeente aangewezen als een gemeentelijk monument. De gehele binnenzijde is recent met liefde voor het karakter, stijlvol en comfortabel verbouwd tot een luxe stadsvilla met 5 etages en 170 m2 leefruimte.

Uniek combinatie: monumentale stadsvilla met een historische uitstraling en een hoogwaardige afwerking in combinatie met de modernste technieken en een luxe wooncomfort.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Nijmegen

Priemstraat 1

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Uniek combinatie: monumentale Stadsvilla met een historische uitstraling en een hoogwaardige afwerking in combinatie met de modernste technieken voor wooncomfort . Het aanzicht geeft op slag de charme weer van de bouwstijl van weleer. Het voormalige woon-winkelpand is door de huidige eigenaren in de afgelopen 3 jaar volledig tot woonhuis gerestaureerd en gemoderniseerd. De gehele binnenzijde is van onder tot boven met liefde voor het karakter, stijlvol en comfortabel verbouwd tot een luxe stadsvilla met 5 etages en 170 m2 leefruimte. Eén volledige verdieping is in gebruik als werk- en loungeruimte en verder is de stadswoning ingericht met een luxe woonkeuken met een Siematic eilandkeuken, een sfeervolle woonkamer met gashaard en balkon, 4 (slaap)kamers, twee badkamers en op iedere etage is een modern toilet aanwezig waarvan 3 met bidetfunctie. Het oorspronkelijk bouwjaar is 1870 en door de bijzondere architectuur door de gemeente aangewezen als een gemeentelijk monument. Mede daardoor is de buitenzijde nog geheel in stijl. Intern is bij de verbouwing werkelijk alles onder handen genomen. Zo zijn de kozijnen gerestaureerd en voorzien van Ruysdael glas. Alle vloeren en draagbalken zijn gecontroleerd of vervangen en wanden en plafonds in de gehele woning zijn modern gestuukt, deels met beton siré. Er is isolatie aangebracht en de woning heeft op alle verdiepingen schraap-gietvloeren met vloerverwarming en vloerkoeling in de zomer. Het leidingwerk en de meterkast, installatiewerk en de verwarmingsinstallatie zijn vernieuwd. In de indrukwekkende technische ruimte staat de grote luchtwarmte pomp met een reservevat, wat zorgt voor constant comfort in combinatie met de warmte terug win installatie.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.