leef-woon-geniet

Prachtige landgoed tussen Silves en het schilderachtige dorpje Estômbar (Portugal)

Bij het binnenkomen door de poort zal uw blik waarschijnlijk vallen op het meer en het strand, een van de meest adembenemende kenmerken van dit landgoed. Het strand is versierd met palmbomen, kalksteen en kunst. Bij het strand is een volledig ingerichte badkamer.

Dit prachtige landgoed met 3 slaapkamers ligt tussen het historische stadje Silves en het schilderachtige dorpje Estômbar. Het ligt in een rustig en exclusief gebied langs de rivier de Arade, omringd door natuur en heuvels.

Dit schitterende landhuis in Estômbar is ook bereikbaar per boot of per helikopter, aangezien het een eigen helikopterplatform heeft.

Vraagprijs € 4.500.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Estômbar (Portugal)

Prachtige landgoed tussen Silves en het schilderachtige dorpje

Vraagprijs € 4.500.000,- k.k.

Dit prachtige landgoed met 3 slaapkamers ligt tussen het historische stadje Silves en het schilderachtige dorpje Estômbar. Het ligt in een rustig en exclusief gebied langs de rivier de Arade, omringd door natuur en heuvels. Toegang tot het pand wordt beschermd door een automatisch ijzeren hek met twee zijtorens. De linkertoren wordt gebruikt voor gasopslag en de rechter kan worden gebruikt door een bewaker of als een kleine opslagruimte. Bij binnenkomst aan de rechterkant is er een kleine trap naar beneden naar een gemarmerd terras en verderop vindt u een prachtig meer dat wordt gevoed door tal van ondergrondse bronnen. Aan de linkerkant is het Zen-terras waar men kan genieten van de rust en stilte van de omliggende bergen. Door de oprit te volgen, komt u bij een tweede poort. Bij het binnenkomen zal uw blik waarschijnlijk vallen op het meer en het strand, een van de meest adembenemende kenmerken van dit landgoed. Het strand is versierd met palmbomen, kalksteen en kunst. Bij het strand is er een volledig ingerichte badkamer met wastafels en toiletten. De buitendouche biedt warm en koud water en hier bevind zich ook de machinekamer, deze kamer bevat warmwaterketels op zonne-energie en regelt de algemene verwarming van de villa via een verwarmingssysteem op drager. Er is ook een overloopzwembad (diepte 0,28 m – 1,57 m) en een ingebouwde jacuzzi. Het schitterende herenhuis met 3 slaapkamers in Estômbar is ook bereikbaar per boot of per helikopter, aangezien het een eigen helikopterplatform heeft. De villa heeft een imposante voordeur die naar de hal leidt. Aan de rechterkant is er een berging en rechtdoor de ruime woonkamer met een open haard, een eethoek, een groot raam en openslaande deuren. Aangrenzend is de open keuken (Deens merk Uno Form), met een pantry en uitzicht op het zwembad. Ook op de begane grond is een slaapkamer met hardhouten vloeren, een badkamer en een spa. De spa heeft een sauna en is voorbereid op een jacuzzi en een fitnessruimte, maar kan ook worden gebruikt als een massageruimte. De eerste verdieping bestaat uit twee ruime en suite slaapkamers met omliggende terrassen. De grote slaapkamer heeft grote ramen, een openhaard, een inloopkast en een badkamer met een dubbele wastafel, een groot bad en een stoombad. Ook de tweede slaapkamer op de bovenverdieping heeft een geweldig uitzicht op het terrein. Klimaatregeling wordt verzorgd door een vloerverwarming en airconditioning in de hele villa.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.