leef-woon-geniet

Parkweg 124 Nijmegen

Intern heeft de woning eveneens een rijk gedecoreerde afwerking met onder meer een vestibule, kamer en-suite met hoge paneelschuifdeuren, authentieke stucplafonds met ornamenten, originele paneeldeuren, marmeren vloeren, lambrisering en een origineel schenkelspant.

Het herenhuis is gebouwd op de oude stadswal van Nijmegen, die werd afgebroken ten behoeve van stadsuitbreiding. De huizen waren bestemd voor de nieuwe en kapitaalkrachtige stedelijke elite. Architect en stedenbouwkundige Bert Brouwer koos destijds een bouwstijl die verwant is aan het neo-classicisme.

Statige herenhuis / rijksmonument met vrij uitzicht op het Kronenburger park voor luxe wonen of goede belegging! Door de indeling met 6 etages, waarvan 2 split-level, zijn er diverse gebruiksmogelijkheden.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Nijmegen

Parkweg 124

Vraagprijs € 890.000,- k.k.

Voor wie rijk wil wonen in de stad….. Het aanzicht van dit statige herenhuis en rijksmonument uit 1881 geef op slag het gevoel van weleer. Ondanks het feit dat er in de afgelopen jaren modern comfort is aangebracht zijn de sfeer en het karakter zorgvuldig behouden. De monumentale voorgevel is ingetogen en laat nog geen imposante inhoud vermoeden. Pas bij binnenkomst ervaar je de verrassende ruimtelijkheid van het pand. Door de indeling met 6 etages, waarvan 2 split-level, zijn er diverse gebruiksmogelijkheden. Voor kamerverhuur zijn er 2 volledig zelfstandige vertrekken beschikbaar en 2 logeerkamers met pantry-aansluiting en elk een 2-persoons bed. Met deelverhuur van de woning is een rendement van € 3.000, - mogelijk, waarbij een eigen woning met grote slaapkamer en eigen badkamer beschikbaar blijven. Het geheel is volledig instap klaar en kan direct verhuurd worden. De woning ligt aan de rand van het historische stadscentrum en heeft vanuit de woonkamer vrij uitzicht op het Kronenburger Park (beschermd stadsgezicht). De populaire Lange Hezelstraat met haar gevarieerde aanbod van speciale winkels, boetiekjes, restaurants en terrassen is om de hoek.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.