leef-woon-geniet

Park Wissel 2 Epe

In 2004 is de woning uitgebouwd waardoor de leefruimte op de begane grond fors vergroot is. De laatste jaren is de romantische woning grootschalig verbouwd met gevoel voor sfeer en hedendaags wooncomfort. Op het buitenterrein zijn een carport en parkeerplaatsen aanwezig en rond de woning is een in de omgeving passende tuin aangelegd.

De villa is gelegen in de idyllische en bosrijke woonomgeving van Wissel. Omgeven door particuliere woningen en recreatie mede doordat de locatie grenst aan het natuurgebied ‘t Wissels Veen. Met recht kan hier gesproken worden van veilig wonen in de natuur, waarbij alle voorzieningen binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar zijn.

Moderne en uitgebouwde villa waar volledig gelijkvloers gewoond kan worden. Naast de royale living en de woonkeuken zijn er twee luxe badkamers en een vijftal slaapkamers, die momenteel de functies van slaap-, kantoor en atelierruimte vervullen.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Epe

Park Wissel 2

Vraagprijs € 875.000,- k.k.

Moderne en uitgebouwde villa waar volledig gelijkvloers gewoond kan worden. Naast de royale living en de woonkeuken zijn er twee luxe badkamers en een vijftal slaapkamers, die momenteel de functies van slaap-, kantoor en atelierruimte vervullen. Onder de woning is op tuinhoogte een souterrain aanwezig met een schuifpui en een dubbele deur naar de terrassen. Op het perceel van 3.455 m2 staan een carport voor 4 auto’s en een berging. De tuin is fraai met hoogteverschillen aangelegd en is deels een mooie bostuin met een weiland. Het geheel is gelegen in de idyllische en bosrijke woonomgeving van Wissel. Omgeven door particuliere woningen en recreatie mede doordat de locatie grenst aan het natuurgebied ‘t Wissels Veen. Met recht kan hier gesproken worden van veilig wonen in de natuur, waarbij alle voorzieningen binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar zijn.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.