leef-woon-geniet

Marchantstraat 19 Apeldoorn

Het balkon aan de woonkamerzijde is gelegen op het zuid/westen en geeft de mogelijkheid om in het voorjaar en de zomer heerlijk buiten te zitten. Het balkon aan de achterzijde heeft vrij uitzicht over de groenvoorzieningen en het gazon waarop door de VvE een picknickbank, een speeltoestel en een zandbak zijn geplaatst.

Het appartement is in 2011 grootschalig gemoderniseerd en voorzien van een hoogglans witte keukenopstelling, een Itho Kli-max HR ketel, moderne badkamer met inloopdouche. In 2015 is het gehele appartement geschilderd en is er een nieuwe deur naar het balkon geplaatst.

Modern afgewerkt 4 kamer-appartement met twee balkons, royale vertrekken, gelegen op de 1e woonlaag. De woonkamer van het appartement is via een toog bij de voormalige 3e slaapkamer getrokken waardoor er een eetkamer en een zitkamer ingericht zijn.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Marchantstraat 19

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Modern afgewerkt 4 kamer-appartement met twee balkons, royale vertrekken, gelegen op de 1e woonlaag. De woonkamer van het appartement is via een toog bij de voormalige 3e slaapkamer getrokken waardoor er een eetkamer en een zitkamer ingericht zijn. Het appartement is in 2011 grootschalig gemoderniseerd en voorzien van een hoogglans witte keukenopstelling en een Itho Kli-max HR ketel. Ook is er een moderne badkamer met inloopdouche geplaatst. In de zomer van 2015 is het gehele appartement geschilderd en zijn alle kozijnen zo nodig bijgewerkt. Ook is er een nieuwe deur naar het balkon geplaatst. De wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang en in lichte tinten geschilderd.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.