leef-woon-geniet

Algarve Portugal Silves (Portugal)

Een volledige verdieping is gewijd aan het spa- en recreatiegebied, waaronder een sauna, jacuzzi, infraroodcabine, massageruimte, regenwoud- en kleurendouche, verwarmde spabedden en een fitnessruimte.

De hedendaagse invloeden en de rustieke stijl uit de Algarve van het hele interieur en de buitenkant resulteert in een harmonieuze combinatie..

Dit luxe privélandgoed met moderne architectuur en traditionele kenmerken is de perfecte combinatie. De villa heeft onder meer een binnen- en buitenzwembad, 7 badkamers, 3 inpandige garages, een wellness en home cinema en 2 luxe guesthouses.

Vraagprijs € 2.850.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Silves (Portugal)

Algarve Portugal

Vraagprijs € 2.850.000,- k.k.

Dit luxe privélandgoed met moderne architectuur en traditionele kenmerken is de perfecte combinatie. De villa heeft onder meer 7 badkamers, 3 inpandige garages, een wellness en home cinema en 2 luxe guesthouses. De hedendaagse invloeden en de rustieke stijl uit de Algarve van het hele interieur en de buitenkant resulteert in een harmonieuze combinatie. Een volledige verdieping is gewijd aan het spa- en recreatiegebied, waaronder een sauna, jacuzzi, infraroodcabine, massageruimte, regenwoud- en kleurendouche, verwarmde spabedden en een fitnessruimte.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.