leef-woon-geniet

Loolaan 368 Apeldoorn

Het appartement heeft een donker eikenhouten visgraat parketvloer met rand en bies. Er zijn in de woonvertrekken geen deuren geplaatst maar middels een enkele muren verkrijgt de ruimte privacy en intimiteit.

Een echte eyecatcher is het grote halfronde venster in de woonkamer. Naast aangename lichtinval en een prachtig uitzicht geeft dit venster de woonruimte cachet.

Sfeervol en luxe afgewerkt driekamer hoekappartement met gashaard en een ruim balkon op het zuidwesten met uitzicht op de Loolaan, gelegen op de 1e woonlaag van Residence Hendrik III, met een eigen garagebox op de begane grond.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 368

Vraagprijs € 410.000,- k.k.

Sfeervol en luxe afgewerkt driekamer hoekappartement met gashaard en een ruim balkon op het zuidwesten met uitzicht op de Loolaan, gelegen op de 1e woonlaag van Residence Hendrik III, met een eigen garagebox op de begane grond.Het appartement heeft spachtelpütz wandafwerking en een donker eikenhouten parketvloer welke in visgraat is gelegd met rand en bies. Er zijn in de woonvertrekken geen deuren geplaatst maar middels een enkele muren verkrijgt de ruimte privacy en intimiteit. Een echte eyecatcher is het grote halfronde venster in de woonkamer. Naast aangename lichtinval en een prachtig uitzicht geeft dit venster de woonruimte cachet.