leef-woon-geniet

Loolaan 27-5 Apeldoorn

De servicekosten bedragen € 317,96 per maand inclusief alle individuele kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, Ziggo kabelaansluiting, opstalverzekering, WOZ eigenaar, glazenwasser, algemeen onderhoud en algemene kosten.

Het appartement heeft luxe L-vormige witte keukenopstelling met inbouwapparatuur. Er is een nieuwe en uitgebreide groepenkast geplaatst en de vloeren zijn afgewerkt met laminaat in eiken white wash en deels met vinyl. Het appartement is voorzien van recente geplaatst meubilair en wordt compleet ingericht en voorzien van apparatuur aangeboden.

Zonnig gelegen en volledig gemeubileerd tweekamerappartement met balkon op het westen. In 2015 voorzien van luxe keuken, vlak gestuukte wanden en een moderne vloerafwerking.

Vraagprijs € 120.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 27-5

Vraagprijs € 120.000,- k.k.

Zonnig gelegen en volledig gemeubileerd tweekamerappartement met balkon op het westen. In 2015 voorzien van luxe keuken, vlak gestuukte wanden en een moderne vloerafwerking. Gelegen op de 1e verdieping van het complex, de coöperatieve vereniging Loolaanflat U.A.. Het appartement heeft luxe L-vormige witte keukenopstelling met inbouwapparatuur. Er is een nieuwe en uitgebreide groepenkast geplaatst en de vloeren zijn afgewerkt met laminaat in eiken white wash en deels met vinyl. Voor de grote raampartijen is elektrisch bedienbare zonwering aangebracht. Het appartement is voorzien van recente geplaatst meubilair en wordt compleet ingericht en voorzien van apparatuur aangeboden.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.