leef-woon-geniet

Loolaan 27-35 Apeldoorn

In 2010 intern volledig vernieuwd en voorzien van prachtige badkamer en een complete keuken in Zuid-Europese stijl. Het appartement heeft spachtelputz wandafwerking en een roomwitte plavuizenvloer, in ‘wild verband’ met vier formaten, gelegd.

Modern en luxe afgewerkt tweekamer appartement met balkon op het Westen, gelegen op de 3e woonlaag met een berging in de onderbouw

Het appartement is zeer gunstig gesitueerd in het centrum van Apeldoorn in de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk en Paleis het Loo. De binnenstad is op loopafstand gelegen.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 27-35

Vraagprijs € 89.500,- k.k.

Modern en luxe afgewerkt tweekamer appartement met balkon op het Westen, gelegen op de 3e woonlaag met een berging in de onderbouw. In 2010 intern volledig vernieuwd en voorzien van prachtige badkamer en een complete keuken in Zuid-Europese stijl. Het appartement heeft spachtelputz wandafwerking en een roomwitte plavuizenvloer, in ‘wild verband’ met vier formaten, gelegd. Er is ook een nieuwe meterkast met 7 groepen en aardlekinstallatie geïnstalleerd. In de garderobe en bergruimte is extra isolatie aangebracht en alle leidingen in het appartement zijn weggewerkt. De wandlampen en de televisie zijn zonder zichtbare kabels te monteren. De radiatoren hebben een ombouw en in het gehele appartement zijn dimbare spots aangebracht voor sfeervolle en praktische verlichting.De servicekosten bedragen € 317,96 per maand inclusief alle individuele kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, kabelaansluiting, opstalverzekering, glazenwasser, algemeen onderhoud en algemene kosten. Alleen elektra, internet/bellen/tv, afval-, zuiveringskosten alsmede de inboedelverzekering komen nog voor eigen rekening. Gemiddeld ligt dit tussen de € 50,- en € 75,- per maand. Maandelijks wordt er tevens een bijdrage van € 123,04 in rekening gebracht ten behoeve van de financiering renovatie. Dit deel is (grotendeels) fiscaal aftrekbaar.Het appartement is te aanvaarden per 1 oktober 2019.