leef-woon-geniet

Loolaan 27-115 Apeldoorn

Vanuit alle vertrekken is er een vergezicht over Apeldoorn West en tevens een uitzicht op straatniveau op de Soerenseweg en de Indische buurt. Het gehele gebouw is in 2005 volledig gerenoveerd en heeft een afgesloten entree met videofooninstallatie en drie moderne liftinstallaties.

Het appartement heeft een royale hal met toilet en bergkast, een zonnige woonkamer met een grote woonkeuken. De slaapkamer van 24 m2 heeft direct toegang tot de badkamer met inloopdouche. Het grote balkon is gelegen op het westen.

Uniek ingedeeld PENTHOUSE met een balkon van 16 m2 over de volle breedte, gelegen op de 9e en tevens bovenste verdieping van de Loolaanflat. In de onderbouw bevinden zich de eigen berging (box) en een gezamenlijke ruime fietsenberging.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 27-115

Vraagprijs € 210.000,- k.k.

Uniek ingedeeld PENTHOUSE met een balkon van 16 m2 over de volle breedte, gelegen op de 9e en tevens bovenste verdieping van de Loolaanflat. Het appartement heeft een royale hal met toilet en bergkast, een zonnige woonkamer met een grote woonkeuken. De slaapkamer van 24 m2 heeft direct toegang tot de badkamer met inloopdouche. Het grote balkon is gelegen op het westen. Vanuit alle vertrekken is er een vergezicht over Apeldoorn West en tevens een uitzicht op straatniveau van de Soerenseweg en de Indische buurt. In de onderbouw bevinden zich de eigen berging (box) en een gezamenlijke ruime fietsenberging. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten moderne entree met videofooninstallatie en drie liftinstallaties. Het gehele complex heeft een moderne uitstraling. De servicekosten bedragen € 406,27 per maand maar zijn INCLUSIEF ALLE individuele VERBRUIKSKOSTEN die normaliter individueel belast worden. Dit zijn de kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, kabelaansluiting met Ziggo televisie en belasting tricijn. Uiteraard zijn ook de reguliere servicekosten inbegrepen: opstalverzekering, glazenwasser, algemeen onderhoud en algemene kosten, MJOP. Alleen het eigen gebruik van elektra, internet/bellen, afval-, zuiveringskosten alsmede de inboedelverzekering komen nog voor eigen rekening. Gemiddeld ligt dit tussen de € 50,- en € 75,- per maand. Maandelijks wordt er tevens een bijdrage van € 145,- in rekening gebracht ten behoeve van de financiering van de renovatie. Dit deel is (grotendeels) aftrekbaar.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.