leef-woon-geniet

Loolaan 27-10 Apeldoorn

De ruime en lichte woonkamer van 30 m2 biedt diverse indelingsmogelijkheden. De kamer heeft aan deur die toegang geeft tot het balkon met ruimte voor onder meer een tafel met twee stoelen en een tweepersoonsbankje. Dit is een heerlijk plekje om onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn te genieten van het mooie uitzicht

Het appartement is instap klaar en in actuele tinten afgewerkt. Het heeft een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur, een nieuw ingerichte toiletruimte en badkamer en een fraaie parketvloer. Intern is het appartement ook geheel geschilderd.

In 2017 geheel gemoderniseerd tweekamer appartement met balkon gelegen op de op de eerste etage met een prachtig uitzicht op de statige Loolaan en de Grote Kerk. In de onderbouw bevinden zich de eigen berging (box)

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 27-10

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

n 2017 geheel gemoderniseerd tweekamer appartement met balkon gelegen op de op de eerste etage met een prachtig uitzicht op de statige Loolaan en de Grote Kerk. Het appartement is instap klaar en in actuele tinten afgewerkt. Het heeft een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur, een nieuw ingerichte toiletruimte en badkamer en een fraaie parketvloer. Intern is het appartement ook geheel geschilderd. In de onderbouw bevinden zich de eigen berging (box) en een gezamenlijke ruime fietsenberging welke volledig afgesloten kan worden en bereikbaar is via de fietsenlift.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.