leef-woon-geniet

Loolaan 27-10 Apeldoorn

Het appartement is zeer gunstig gesitueerd in het centrum van Apeldoorn in de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk en Paleis het Loo. De binnenstad is op loopafstand gelegen. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn goed, de bushalte bevindt zich voor het complex.

Het appartement is werkelijk geheel instap klaar en in actuele tinten afgewerkt. Het heeft een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur, een nieuw badkamer en toilet en een fraaie parketvloer. Intern is het appartement in 2020 geheel geschilderd en voorzien van luxe meubilair en stoffering.

Prachtig modern uitgevoerd en volledig nieuw gemeubileerd tweekamer appartement met balkon. Gelegen op de op de eerste etage met een fraai uitzicht op de statige Loolaan en de Grote Kerk. De renovatiekosten van dit appartement zijn volledig afgekocht.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Loolaan 27-10

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Prachtig modern uitgevoerd en volledig nieuw gemeubileerd tweekamer appartement met balkon. Gelegen op de op de eerste etage met een fraai uitzicht op de statige Loolaan en de Grote Kerk. De renovatiekosten zijn volledig afgekocht wat een besparing op de maandlasten betekent. Het appartement is werkelijk geheel instap klaar en in actuele tinten afgewerkt. Het heeft een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur, een nieuw badkamer en toilet en een fraaie parketvloer. Intern is het appartement in 2020 geheel geschilderd en voorzien van luxe meubilair en stoffering. Dit appartement biedt u de unieke kans om te verhuizen met alleen uw koffers.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.