leef-woon-geniet

Landgoed genaamd “Chateau Bellefontaine’- Chateauvillain Frankrijk Champagne en Bourgogne

Zodra de poort op afstand wordt geopend ontluikt de oprijlaan met de monumentale lindebomen. Daarachter het adembenemend mooie landgoed. Op het landgoed is ook een koetshuis ingericht met een luxe 2e woning, een schuur met grote zolder en het bronhuis met aansluitend een wasplaats.

Architectuur, stijl, privacy en detaillering zijn de kernwoorden die dit bijzondere landgoed genaamd ‘Chateau Bellefontaine’ typeren. Gelegen op een prachtige, onder architectuur aangelegde Franse parktuin, met een totale perceelgrootte van 4,4 hectare.

Op de grens van de Champagne- en de Bourgogne steek, in het gehucht ‘La Forge” nabij het middeleeuwse stadje Chateauvillain, leidt de zacht glooiende weg naar een elektrisch bedienbare dubbele metalen poort.

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Champagne en Bourgogne

Landgoed genaamd “Chateau Bellefontaine’- Chateauvillain Frankrijk

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.

Op de grens van de Champagne- en de Bourgogne steek, in het gehucht ‘La Forge” nabij het middeleeuwse stadje Chateauvillain, leidt de zacht glooiende weg naar een elektrisch bedienbare dubbele metalen poort. Zodra de poort op afstand wordt geopend ontluikt de oprijlaan met de monumentale lindebomen. Daarachter het adembenemend mooie landgoed. Op het landgoed is ook een koetshuis ingericht met een luxe 2e woning, een schuur met grote zolder en het bronhuis met aansluitend een wasplaats. Verder zijn er nog twee kleine poortwoningen, een carport voor 4 auto’s en een stenen schuur.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.