leef-woon-geniet

Krimweg 68 Hoenderloo Beekbergen

Het totale perceel is 1.115 m2. De woning heeft aan de achterzijde een sfeervolle veranda gelegen op het zuiden. Hier kan tot laat in de avond heerlijk beschut van mooie dagen en het prachtige uitzicht worden genoten.

De karakteristieke woning is oorspronkelijk gebouwd in 1933 en in 2008 fors uitgebouwd en verbreed. Hierdoor is een lichte en prettige woonruimte ontstaan die merkbaar is in de woonkamer en de landelijke woonkeuken.

Vrijheid en natuur zijn de kenmerkende woorden voor deze vrijstaande woning met veranda en een moderne afwerking, twee stallen voor een paard of pony én grenzend aan het Deelerwoud

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Krimweg 68 Hoenderloo

Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Vrijheid en natuur zijn de kenmerkende woorden voor deze vrijstaande woning met veranda en een moderne afwerking, twee stallen voor een paard of pony én grenzend aan het Deelerwoud. De karakteristieke woning is oorspronkelijk gebouwd in 1933 en in 2008 fors uitgebouwd en verbreed. Hierdoor is een lichte en prettige woonruimte ontstaan die merkbaar is in de woonkamer en de landelijke woonkeuken. Intern is de woning gedurende de laatste vijf jaren grootschalig gemoderniseerd en ingericht met een royale hal met achter-entree, wasruimte, een werk/slaapkamer en moderne badkamer met vloerverwarming op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.