leef-woon-geniet

Krimweg 106 Hoenderloo

Mede door de garage met de naastgelegen carport voor 3 auto’s en de 4 paardenstallen met hooizolder en weilanden biedt ook het buitenterrein legio gebruiksmogelijkheden. Het geheel is prachtig vrij gelegen op een met B&G hekwerk omheind perceel van 13.680 m2. Door de bosschages aan de voorzijde ligt het huis deels verscholen.

Naast een riante woonkeuken en woonkamer zijn er een kantoorruimte, bijkeuken, bar, fitnessruimte, bioscoopruimte, wijnkelder, 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Met een recent gebouwde luxe veranda wordt het buitenleven in de tuin verlengd naar meerdere seizoenen.

Dit exclusieve landhuis biedt de ultieme combinatie van een luxe familiehuis en de privacy en vrijheid van het buitenleven. Het landhuis is gebouwd in 2000 onder architectuur van architectenburo Atelier 3 Z-woningen, waarbij een zeer hoogwaardig comfort en royale leefruimte de maatstaf zijn geweest.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Hoenderloo

Krimweg 106

Vraagprijs € 1.500.000,- k.k.

Dit exclusieve landhuis biedt de ultieme combinatie van een luxe familiehuis en de privacy en vrijheid van het buitenleven. Het landhuis is gebouwd in 2000 onder architectuur van architectenburo Atelier 3 Z-woningen, waarbij een zeer hoogwaardig comfort en royale leefruimte de maatstaf zijn geweest. Naast een riante woonkeuken en woonkamer zijn er een kantoorruimte, bijkeuken, bar, fitnessruimte, bioscoopruimte, wijnkelder, 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Met een recent gebouwde luxe veranda wordt het buitenleven in de tuin verlengd naar meerdere seizoenen. Mede door de garage met de naastgelegen carport voor 3 auto’s en de 4 paardenstallen met hooizolder en weilanden biedt ook het buitenterrein legio gebruiksmogelijkheden. Het geheel is prachtig vrij gelegen op een met B&G hekwerk omheind perceel van 13.680 m2. Door de bosschages aan de voorzijde ligt het huis deels verscholen. Toegang wordt verkregen via een op afstand bedienbare dubbele toegangspoort waarna de oprit halfrond loopt naar een tweede toegangspoort die ook breed genoeg is voor bijvoorbeeld een tractor of een vrachtwagen. De royale parkeermogelijkheden voor bezoekers liggen naast de garage en de grote carport. Er is hier verder voldoende ruimte voor plaatsing van bijvoorbeeld een paardentrailer, - vrachtwagen, -koetsen, camper en/of auto’s.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.