leef-woon-geniet

Korte Nieuwstraat 2 Apeldoorn

De kenmerkende bouwstijl van de villa uit 1890 straalt allure uit. De authentieke gevels en de geveldetaillering zijn prachtig gerestaureerd. De torenvormige entree met het Franse balkon vormen het centraal hart van de woning.

Deze stijlvolle vrijstaande stadsvilla combineert het beste van twee werelden: de grandeur van vervlogen tijden èn het tot in detail uitgevoerde comfort van modern wonen. Het geheel geeft de absolute wow-factor.

De woning is professioneel geheel gerenoveerd. Het leidingwerk, elektra, verwarming, combiketel en de meterkast zijn vakkundig vernieuwd. Ook zijn de plafonds, wanden en vloeren vernieuwd en geïsoleerd, kozijnen gerestaureerd en uitgevoerd met isolerende beglazing.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Korte Nieuwstraat 2

Vraagprijs € 685.000,- k.k.

Deze stijlvolle vrijstaande stadsvilla combineert het beste van twee werelden: de grandeur van vervlogen tijden èn het tot in detail uitgevoerde comfort van modern wonen. Het geheel geeft de absolute wow-factor. De woning is professioneel geheel gerenoveerd. Het leidingwerk, elektra, verwarming, combiketel en de meterkast zijn vakkundig vernieuwd. Ook zijn de plafonds, wanden en vloeren vernieuwd en geïsoleerd, kozijnen gerestaureerd en uitgevoerd met isolerende beglazing. De nieuwe dakgoten zijn om-getimmerd en voorzien van klossen en er is een dakkapel geplaatst. De vloeren hebben vloerverwarming en de begane grond is afgewerkt met gezoet marmer. De binnendeuren met facet geslepen glas en de bordestrap zijn geheel in stijl vernieuwd en de leuningen en balustrade zijn gerestaureerd. De hoge plafonds in de woonkamer en keuken zijn afgewerkt met sierlijsten en ornamenten.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.