leef-woon-geniet

Kletterstraat 25-27 Epse

Een unieke kans: groots genieten van fenomenale leefruimtes met een prachtig uitzicht over de landerijen. Bovendien op korte afstand van het centrum van Deventer, Gorssel en de oprit naar de A1.

Deze sfeervolle Sallandse boerderij uit 1875 is in 1965 en vervolgens in 1992 onder architectuur grootschalig uitgebouwd en verbouwd. Het gebruiksoppervlakte is daarbij maar liefst 775 m2 groot geworden met een inhoud van 2.500 m3.

Voor het gebruik zijn er daardoor ook legio mogelijkheden zoals bijvoorbeeld dubbel wonen met atelier, showroom, kantoren, fitnessruimte en thuisbioscoop of een mooie werkplaats.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Epse

Kletterstraat 25-27

Vraagprijs € 900.000,- k.k.

Een unieke kans: groots genieten van fenomenale leefruimtes met een prachtig uitzicht over de landerijen. Bovendien op korte afstand van het centrum van Deventer, Gorssel en de oprit naar de A1. Deze sfeervolle Sallandse boerderij uit 1875 is in 1965 en vervolgens in 1992 onder architectuur grootschalig uitgebouwd en verbouwd. Het gebruiksoppervlakte is daarbij maar liefst 775 m2 groot geworden met een inhoud van 2.500 m3. Voor het gebruik zijn er daardoor ook legio mogelijkheden zoals bijvoorbeeld dubbel wonen met atelier, showroom, kantoren, fitnessruimte en thuisbioscoop of een mooie werkplaats. Momenteel is 445 m2 ingericht als Kunstgalerij met een eigen entree, toiletruimte, kantoor en pantry voorziening. De expositieruimte bestaat uit meerdere royale vertrekken die op een intieme wijze met elkaar verbonden zijn.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.