leef-woon-geniet

Kinkelenburg 29 Ugchelen

De achtertuin ligt op het zuiden en is volledig bestraat met grindtegels omzoomd door plantenborders. Er zijn diverse mogelijkheden voor terrassen. De achterzijde is afgesloten met een stenen berging voorzien van ramen, een loopdeur en elektra.

De garagebox is schuin achter de woning gelegen, heeft de toegang via de Doornenburg en is voorzien van elektra en een loopdeur in de kanteldeur.

Zeer ruime eengezinstussenwoning met een aangebouwde achterentree, zes slaapkamers en een eigen garagebox.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Ugchelen

Kinkelenburg 29

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Zeer ruime eengezinstussenwoning type Appèl met een garagebox. Deze ‘Appèlwoning’, kenmerkt zich door de royale 2e verdieping, waardoor de woning 6 volwaardige slaapkamers heeft. De doorzon woonkamer heeft een lichte uitstraling door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Door de afmetingen zijn er diverse mogelijkheden voor de indeling. Een deur verbindt de woonkamer met het terras en de achtertuin. De open keuken heeft een L-vormige opstelling in een lichte tint met een extra hoog werkblad op 1,10 meter. Het 6-pits tussenbouwfornuis biedt goede kookmogelijkheden en heeft een grote oven, RVS achterwand en een brede schouwkap. De buitendeur geeft toegang tot de in steens gebouwde achter entree met een kanaalplaten dak en trespa daklijsten. Hier zijn de opstelplaatsen voor de vaatwasser, koelkast, vriezer en de magnetron. Aan de andere zijde is een spoelunit met koud water en bergruimte ingericht. Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer, de tweede toiletruimte met wandhangend toilet, drie slaapkamers (14,5m2, 13,2m2 en 4,3m2) met grote raampartijen. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een inloopdouche met twee hardglazen deuren van gematteerd glas en een moderne wastafel. Vaste trap naar de tweede verdieping. Overloop met separate ruimte voor de wasmachine- en droger en de stookruimte met de Nefit Ecomline HR ( 1997). Twee grote slaapkamers (15,9m2, 14,2m2) die ruimte bieden voor de plaatsing van een tweepersoonsbed. En een zesde kamer van 4,3m2 die momenteel als bergruimte in gebruik is. De achtertuin ligt op het zuiden en is volledig bestraat met grindtegels omzoomd door plantenborders. Er zijn diverse mogelijkheden voor terrassen. De achterzijde is afgesloten met een stenen berging voorzien van ramen, een loopdeur en elektra. Naast de berging is een containerplaats aanwezig en een afsluitbare poort naar het achterpad. Garagebox De garagebox is schuin achter de woning gelegen, heeft de toegang via de Doornenburg en is voorzien van elektra en een loopdeur in de kanteldeur.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.