leef-woon-geniet

Kerklaan 37 Apeldoorn

De architectuur kenmerkt zich door de toepassing van gemetselde torens op beide hoeken en een verhoogd geplaatste entree. De voorname uitstraling wordt benadrukt door de detaillering van het metselwerk, houtwerk en het prachtige uitzicht vanuit met name de grote vertrekken aan de voorzijde van het pand.

Momenteel ingericht voor kantoorgebruik met centrale entree, vijftien kantoorvertrekken, pantryruimte, drie toiletten en een wenteltrap naar de drie verschillende etages. Gelegen aan de rand van de wijk 'de Parken' op loopafstand van de binnenstad.

Fraai aan het Oranjepark gelegen karakteristieke villa met 12 parkeerplaatsen en een vrijstaande garage. In 1980 gebouwd met het karakter van weleer.

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Kerklaan 37

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.

Fraai aan het Oranjepark gelegen karakteristieke kantoorvilla met 12 parkeerplaatsen en een vrijstaande garage. Het pand is in 1980 volledig opnieuw gebouwd met het karakter van weleer. De architectuur kenmerkt zich door de toepassing van gemetselde torens op beide hoeken en een verhoogd geplaatste entree. De voorname uitstraling wordt benadrukt door de detaillering van het metselwerk, houtwerk en het prachtige uitzicht vanuit met name de grote vertrekken aan de voorzijde van het pand.Momenteel ingericht met centrale entree, vijftien kantoorvertrekken, pantryruimte, drie toiletten en een wenteltrap naar de drie verschillende etages. Gelegen aan de rand van de wijk 'de Parken' op loopafstand van de binnenstad. Het totale perceel is 638 m2. Middels afsluitbare toegangspoorten is het voor- en achter terrein af te sluiten.