leef-woon-geniet

Kapelstraat 54 Apeldoorn

De grote schuifpui aan de voorzijde geeft toegang tot het ruime zonnige balkon op het zuiden. Het complex heeft een moderne afgesloten entree met intercom en is zowel met de lift als ook met de trap makkelijk bereikbaar.

Verrassend en speels appartement gelegen op de bovenste twee etages, met een zonnig balkon van 12 m² en een fantastisch uitzicht op het Stadscafé, hoek Vosselmanstraat en de Nieuwstraat. De bibliotheek, het museum, de bioscopen, terrassen, markt en uitgaansgelegenheden liggen om de hoek.

De servicekosten bedragen € 360,32 per maand (inclusief voorschot stookkosten). In de kelder beschikt het appartement over een ruime berging. Het centrale middenterrein op de 1e etage bevat een zeer groot dakterras dat voor alle bewoners beschikbaar is voor allerlei activiteiten.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Kapelstraat 54

Vraagprijs € 254.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een ruim 3-kamer appartement (type maisonnette) met balkon en berging, in de binnenstad? Dan heten wij je van harte welkom bij de Kapelstraat 54 in Apeldoorn. Verrassend en speels appartement gelegen op de bovenste twee etages, met een zonnig balkon van 12 m² en een fantastisch uitzicht op het Stadscafé, hoek Vosselmanstraat en de Nieuwstraat. De bibliotheek, het museum, de bioscopen, terrassen, markt en uitgaansgelegenheden liggen om de hoek.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.