leef-woon-geniet

Jachtlaan 237 Apeldoorn

De tuin is onderhoudsvriendelijk en geheel omrasterd met gaas en klimop. De besloten achtertuin is verhoogd aangelegd en volledig vrij gelegen op het zuidoosten. Het terras grenst aan de schuifpui van de woonkamer, de tuindeuren van de keuken en de slaapkamer en biedt ruimte voor een lounge zit en een grote tafel met stoelen.

De woning heeft een gezellige woonkamer met open keuken en is in 1999 op de begane grond uitgebouwd met een slaapkamer en een badkamer. De verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een 2e badkamer. De zolder heeft stahoogte en biedt mogelijkheden om een extra werk/slaapkamer te realiseren.

Halfvrijstaand woonhuis met een besloten tuin en een vrijstaande stenen garage met carport, gunstig gesitueerd op een perceel van 231 m2. Het geheel is door de eigenaar met liefde verzorgd en goed onderhouden.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Jachtlaan 237

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Halfvrijstaand woonhuis met een besloten tuin en een vrijstaande stenen garage met carport. De woning heeft een gezellige woonkamer met open keuken en is in 1999 op de begane grond uitgebouwd met een slaapkamer en een badkamer. De verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers en een 2e badkamer. De zolder heeft stahoogte en biedt mogelijkheden om een extra werk/slaapkamer te realiseren.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.