leef-woon-geniet

Huis met uitzicht op zee met 4 slaapkamers, strand op loopafstand Ferragudo (Portugal)

In het souterrain zijn twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd en op de 1e verdeiping nog twee slaapkamers met een en suite badkamer en een groot balkon met uitzicht mm te genieten van de zonondergang

Op de begane grond is er een gastentoilet, een open keuken met een ontbijtbar en een woon- eetkamer met een open haard en airconditioning. De schuifdeuren geven toegang tot het terras met trappen naar het zwembad en het terras op de 1e verdieping.

Dit hoekhuis met 4 slaapkamers heeft een prachtig uitzicht op het strand van Ferragudo en is zeer geschikt als vakantiehuis of als beleggingsinvestering.

Vraagprijs € 407.500,- k.k.

leef-woon-geniet

Ferragudo (Portugal)

Huis met uitzicht op zee met 4 slaapkamers, strand op loopafstand

Vraagprijs € 407.500,- k.k.

Dit hoekhuis met 4 slaapkamers heeft een prachtig uitzicht op het strand van Ferragudo en is zeer geschikt als vakantiehuis of als beleggingsinvestering. Op de begane grond is er een gastentoilet, een open keuken met een ontbijtbar en een woon- eetkamer met een open haard en airconditioning. De schuifdeuren geven toegang tot het terras met trappen naar het zwembad en het terras op de 1e verdieping. In het souterrain zijn twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd en op de 1e verdeiping nog twee slaapkamers met een en suite badkamer en een groot balkon met uitzicht mm te genieten van de zonondergang.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.