leef-woon-geniet

Hoog Soeren 37 Hoog Soeren

Het perceel van 3.086 m2 biedt privacy, vrijheid en uitzicht. In de tuin staan een dubbele garage, stenen berging en een houten tuinhuis met veranda. Rondom omgeven door de schitterende natuurgebieden van de Kroondomeinen en op loopafstand van de Veluwse Golfclub.

De karakteristieke jaren dertig woning is circa 16 jaar geleden grootschalig verbouwd. Intern ingedeeld met een royale woonkeuken, sfeervolle living met serre en open haard, vijf tweepersoons slaapkamers en twee badkamers.

Exclusief 10 persoons familiehuis met garage op een unieke en stijlvolle locatie om permanent te wonen of als een fijn buitenhuis voor ultieme beleving van natuur en ontspanning.

Vraagprijs € 1.650.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Hoog Soeren

Hoog Soeren 37

Vraagprijs € 1.650.000,- k.k.

Exclusief 10 persoons familiehuis op een unieke en stijlvolle locatie. Rondom omgeven door de schitterende natuurgebieden van de Kroondomeinen en op loopafstand van de Veluwse Golfclub. De karakteristieke jaren dertig woning is circa 16 jaar geleden grootschalig verbouwd. Intern ingedeeld met een royale woonkeuken, sfeervolle living met serre en open haard, vijf tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Het perceel van 3.086 m2 biedt privacy, vrijheid en uitzicht. De royale oprit met parkeervoorzieningen leidt naar de dubbele garage en de stenen berging. In de tuin staat een houten tuinhuis met veranda die eventueel als gastenverblijf of werkplek kan worden ingericht. Prachtige locatie om permanent te wonen of als een fijn buitenhuis voor ultieme beleving van natuur en ontspanning.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.