leef-woon-geniet

Hoog Soeren 31 Hoog Soeren

De woning is op de begane grond ingedeeld met een open keuken, gezellige woonkamer, (werk)kamer en een doorloop naar een grote slaapkamer met een luxe en-suite badkamer, De verdieping heeft een overloop, twee slaapkamers, een separaat toilet en een doucheruimte.

Uniek in karakter, tijdloos in uitstraling en met multifunctionele mogelijkheden voor gebruik en bewoning. De landelijk gezien centraal gelegen woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1912 maar later gemoderniseerd en in 2011 uitgebouwd.

Midden in het pittoreske Hoog Soeren en schuin tegenover de Veluwse Golfclub ligt deze sfeervolle woonboerderij met stenen berging, gesitueerd op een perceel van 640 m2.

Vraagprijs € 925.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Hoog Soeren

Hoog Soeren 31

Vraagprijs € 925.000,- k.k.

Midden in het pittoreske Hoog Soeren en schuin tegenover de Veluwse Golfclub ligt deze sfeervolle woonboerderij met stenen berging, gesitueerd op een perceel van 640 m2. Uniek in karakter, tijdloos in uitstraling en met multifunctionele mogelijkheden voor gebruik en bewoning. Graag stellen wij deze prachtige locatie en de woning dan ook aan u voor. De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1912 maar later gemoderniseerd en in 2011 uitgebouwd en voorzien van een nieuw pannen dak. De toegepaste bouwmaterialen en afwerking zijn met zorg gekozen. De wit gekeimde buitengevels combineren fraai met de traditionele luiken en de kenmerkende dakconstructie van de woonboerderij. Ze geven het geheel een romantische en landelijke uitstraling. De ramen en vensters hebben roeden en door de toepassing van de grote en laag geplaatste ramen is de woning heerlijk licht. Bovendien is er vanuit iedere ruimte uitzicht over de tuin. De woning is op de begane grond ingedeeld met een open keuken, gezellige woonkamer, (werk)kamer en een doorloop naar een grote slaapkamer met een luxe en-suite badkamer, De verdieping heeft een overloop, twee slaapkamers, een separaat toilet en een doucheruimte. Het terrein rondom de woning is volledig omrasterd met groenbeplanting en aan de voorzijde staat een beukenhaag. De oprit heeft terreinverharding met basaltkleurig grind met langs de randen groenbeplanting. Rondom de woning liggen paden die bestraat zijn met waaltjes en die leiden naar de drie terrassen en de voordeur. Achter de oprit en parkeerplaatsen is een groot gazon aangelegd dat rondom de woning nog verder is doorgetrokken. De terrassen liggen aan drie zijden van de woning. Hierdoor is er de hele dag heerlijk te genieten van de zon of de schaduw. Het uitzicht is aan alle zijden vrij en toch besloten. Aan de achterzijde van de woning staat een stenen berging die in de stijl van de woning is gebouwd en ruimte biedt voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap. De naastgelegen overkapping geeft extra bergruimte of een ideale houtopslag.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.